mandag 9. april 2007











Smeller inn nyere og gamlere bilder av meg og "søster" Elin. . For meg er hun virkelig den søstra jeg alltid ønsket meg. . Er så takknemlig for at jeg traff henne i livet og at vi traff hverandre!Hun betyr så mye for meg og har en stor plass i hjertet mitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Jeg fant nettopp ut at du har blogg, så moro! Vi er tilbake i Oslo, begynner på skolen først i morgen. (litt deilig med en rolig dag før skolestart) Gratulerer med kjæresten også, høres ut som du har fått deg en kjekk kar! Skjønner at det er nettet som teller, så nettopp bilde av Ragnhild og Tim...
de så ordetnlig søte ut =)Ønsker både deg og Ragnhild hell og lykke i kjærligheten... ( ser ut som dere har det bra !)
Klem

Mannemagnhild;) sa...

heeii!

Ja ikke sant,kjekt med blogg,så kan vi jo gå inn på hverandre og oppdatere oss litt!!supert når man ikke har særlig med kontakt utenom!kjekt å følge litt med!Det er nettet som er nymotens møteplass ja.Praktisk og greit på mange mange måter.Og både jeg og Ragnhild kan nok nå anbefale det på det varmeste:)Tusen takk for gode ønsker og i like så!!! Masse lykke til med alle forberedelser og skole!!Koselig du la igjen en hilsen by the way!klem klem,og hils mannen din!